Zoeken naar sub gezocht

Uw zoekactie voor sub gezocht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kris 42 jaar Limburg - Leopoldsburg
Sexdate gezocht
Hoj Ik zoek een discrete vrouw om meerdere keren met af te spreken ik ben wel een gehuwde man maar wil toch eens proeven van een andere vrouw , discretie geboden en gevraagd.Elkaar lekker masseren en wat teasen en zo . Mvg  
Pierre 56 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee
Fel behaarde dame gezocht
Ik ben een vlotte, lieve, goed bewaarde vijftiger met een zwak voor fel behaarde dames en poesjes. Welke dame houdt er ook van lekkere knuffel-en/of massagesex? Maar ook een stevige vrijpartij ga ik niet uit de weg.  
Willem 45 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Gezocht spontane dame
Hoi ik ben een 45 jarige man die op 6- 7-8 sept werk op een festival te Oostende. Graag had ik tegen dan een leuke spontane ongeremde dame leren kennen. Ik heb een open mind en hou van uitdagingen. Heb je interesse ,hou je van iets nieuws , iets uitdagende, wil je u comfortzone even uit. Laat iets weten.  

Gezocht spontane dame
Arne 19 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontmaagder gezocht
Dag dames, ik plaats vandaag deze advertentie omdat ik opzoek ben naar een vrouw die een jonge en goed onderbouwde kerel eens de nacht van zijn leven wil brengen door hem te ontmaagden en hem eens de ropes te leren van het omgaan met het prachtige vrouwelijke lichaam. Ik kan je ontvangen of mij ook verplaatsen in regio Brugge en Gent. Het enige wat ik verwacht van jou is dat je hygiënisch bent, hoe je eruit ziet of hou oud je bent maakt mij totaal niets uit. Ik sta ook open voor alles moest je fetishes hebben. Moest u geïnteresseerd zijn aarzel zeker niet om te sturen. Ook blijft alles wat we doen ons geheimpje ;) P.S gelieve bij uw antwoord ook een fotootje te steken  

Ontmaagder gezocht
gisteren
katia ( karl) 65 jaar Antwerpen - Mechelen
dames gezocht voor het vrijblijvend lezen van mijn fantasies
Als één al wat oudere, maar zeer gezonde en zeer verzorgde lingerieman, crossdresser , 100% biseks , zoek ik dames (evt koppel) die interesse hebben in het lezen van mijn persoonlijke fantasies wat seksbeleven betreft. Deze fantasies zijn soms , pervers en kinky, maar het blijven fantasies . Ik zoek dames die daar voor open staan , zonder verdere verplichtingen of verdere afspraken . Eerlijk , betrouwbaar en discreet . Eventueel erotisch chatten of corresponderen is mogelijk. Geef mij een seintje bij interesse en dan stel ik mij graag verder voor met alle info en foto's tot spoedig? geile groeten katia (karl)  
gisteren
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Leuke vrouw gezocht
Welke leuke vrouw zoekt ook iets serieus hierop? Ik ben 51j jong met IQ/EQ, blond, verzorgd, tattooloos, gbbs, plussize, optimistisch, humoristisch en hou van zon-zee-strand, wellness, etentjes en nog veel meer. Interesse? Dan hoor ik het graag met je voorstelling.  
gisteren
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
gisteren
Tom 46 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Vaste FWB voor leuke momenten gezocht
Hallo dames , Ik ,Tom , zoek een leuk spontane dame waar veel mee kan ,maar niets moet . Ik , 1m77 , 74kg , normale sportieve lichaamsbouw , hetero , niet roker , geniet van een drankje in het juiste gezelschap, eerder spontaan dan leven met een volle agenda . Niet opzoek naar O.N.S.,louter opzoek naar vaste sensuele slutty FWB/ sex partner om te genieten en experimenteren ( seksueel ) met elkaar , alles wat we beiden leuk vinden . Jij , sensuele uitstraling met sexy mind , lingerie & juwelen ,erotische speeltjes , sliploos & heels . Soft BDDM experimenteren. Wie zich hier in kan vinden hoor ik graag . Discretie verzekerd en foto’s en Tele Gram nadien Grtn en tot hoors  
Dominant 40 jaar Limburg - Diepenbeek
Dicreete slanke onwerdanige vrouw gezocht
Ik ben op zoek naar een slanke discrete meid die op zoek is naar lust en spanning. Heb je een onderdanig kantje in jou? Verlang je naar iemand die de touwtjes stevig in handen neemt op zoek naar intens genot? Ik ben een grote man, mooi gebouwd, dominant.  

Dicreete slanke onwerdanige vrouw gezocht
Steven 42 jaar Antwerpen - Zandhoven
Lekkere xdate gezocht voor regelmatig
Hoi ik ben man 42 1m80 95 en ik zoek voor nu een leuke xdate omgeving Grobbendonk Zandhoven Zoersel. Ik kan eventueel ontvangen. Jij liefst -30j en slank. Stuur met je stats foto en eventueel gsm nummer of Snapchat dan kunnen we via daar verder communiceren. Geile grtjs  

Lekkere xdate gezocht voor regelmatig
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10